Sådan bliver Made in HimmerLand 2022

Sådan bliver Made in HimmerLand 2022

Når Made in HimmerLand løber af stablen fra 1. – 4. september bliver det med nogle meget populære tiltag og forbedringer for tilskuerne. Her kan du få et overblik over, hvad du som tilskuer kan glæde dig til i år.

Først og fremmest kan vi glæde danske golffans med, at alle de danske DP World Tour spillere er meldt til start. Derudover er der en fantastisk grøde i dansk golf, og du vil derfor helt sikkert også kunne opleve flere af de kommende danske golfstjerner. Bl.a. har Oliver Hundebøll Jørgensen allerede sikret sig et wild card.  Hvem der ellers kommer ved vi d. 11.- august når tilmeldingen lukker, Præmiesummen er i år hævet til 22,5 millioner kroner – det skal nok tiltrække mange spillere.

Heineken High Five teltet flyttes til 16. tee, og vil være åben med gratis adgang for alle. Her kan du high-five spillerne på deres vej til 16. tee, og det forventes, at stemningen her vil være helt i top.

Der er After Golf Musik på en scene i søen ved 18. green torsdag, fredag og lørdag, så snart sidste bold er trillet i hul. Dette betyder et gensyn med LIVE musik og den velkendte festlige Made in HimmerLand stemning.

Derudover skal følgende også nævnes:

  • Teltbyen (Village) er tilbage! Den vil være placeret mellem hul 10 og hul 16.
  • Der er adgang til klubhus-terrassen ved restaurant Hul 19. Her kan man spise, drikke og hygge sig, mens man befinder sig i hjertet af golfturneringen.
  • Der er gratis parkering
  • Som tilskuer har man i år adgang til alle områder, undtagen de enkelte sponsorers lounges.
  • https://golfgolfgolf.dk er den nye webadresse for Made in HimmerLand

Billetter
Du kan købe din billet til Made in HimmerLand her.

Færre tilskuere og billetter!
Lad os først og fremmest sige, at vi stadig elsker tilskuere og god stemning. Vi har nogle af de bedste golffans i hele verden, og det vil også komme til udtryk i år.

Med vores tilskuerbegrænsning er der ikke tale om nogen drastisk nedsættelse af antallet. Der sælges stadig 8.000 billetter pr. dag, og hidtil er der solgt 6.000 partout-billetter (dvs. de gælder alle dage). Det kommer stadig til at give en forrygende stemning.

Køb din billet til Made in HimmerLand 2022 her

Derfor er der færre billetter til salg
Made in HimmerLand har begrænset tilskuerantallet af flere årsager. Ved at begrænse antallet af gæster og billetter, kan der planlægges mere præcist og ikke mindst økonomisk, end hvis der ikke er noget loft. Når vi ved, hvor mange der kommer, kan vi planlægge bedre ift. eksempelvis parkering, hvor vi nu er sikre på, at én parkeringsplads er nok. Den vil derfor også være gratis i år.

Det samme gælder alt fra toiletter, generatorer og andre faciliteter. Som eksempel koster det  7-800.000 kroner at anlægge og drive en parkeringsplads. Det har derfor stor betydning, om vi skal bruge en eller to. Ligeledes bruger vi normalt ca. 1.000.000 kroner på generatorer og strøm, så derfor er det vigtigt at kunne planlægge og dimensionere mere præcist.

En anden væsentlig årsag for at sætte loft på antallet af gæster er, at vi ved at samle vores aktiviteter på få områder i stedet for at sprede dem, kan give mange flere en bedre oplevelse. Tilbagemeldingerne fra 2021 var, at det var meget lettere at følge golfen på banen, når der ikke var så mange afspærringer omkring aktiviteter og sponsor lounges – det har vi også fundet en god løsning på.

I det hele taget har vi kun et for øje – og det er at alle får en god oplevelse.

Køb din billet til Made in HimmerLand 2022 her

Gense en af de mange Heineken High Five Lounge videoer, der gik verden over i 2019 – vi håber du får lyst til at prøve det.