Vil du arbejde for DP World Tour Productions i HimmerLand?

Vil du HELT tæt på spillerne og have en fantastisk oplevelse under Made in HimmerLand, så er det her måske noget for dig. Du kan nemlig blive en del af det internationale team, der hjælper med TV produktionen.

DP World Tour Production, der står bag TV produktionen i HimmerLand (og de øvrige DP World Tour events), søger 24 “TV Assistants” til Made in HimmerLand. Nedenfor kan du se en beskrivelse af nogle af opgaverne.

For at komme i betragtning skal du:

  • Kunne deltage alle fire dage fra 1. – 4. september 2022
  • Forstå engelsk, da alt kommunikation foregår på engelsk
  • Være i hæderlig form. Du skal kunne gå langt og også gerne være lidt rap på fødderne

Jobbeskrivelse

Spotters
Spotters går med en “TV-bold” og holder tv-folkene orienteret om, hvad der sker i bolden – alt via walkie-talkie. Det drejer sig om oplysninger om, hvilken rækkefølge spillerne skal slå i, om de slår 2., 3. eller 4. slag, om de putter for birdie osv.

Microphone Holders
Nogle af Mikrofonholderne kører med filmholdet og følger TV boldene, andre går. Man går så tæt på spillerne som muligt, uden at genere spilleren, for at få lyd fra banen. Jeres vigtigste opgave er derfor at være så usynlige som overhovedet mulig, hvilket godt kan være svært til tider.

Buggy drivers for camera
Chaufføren har til opgave at guide filmholdet rundt på banen. Så denne person skal vide hvilke smutveje der evt. kunne være fra et hul til at andet.

Når filmholdet og lydmanden stiger af for at filme, er det ofte at filmholdet beder chaufføren om at køre over til opsamlingssted. Det hele går meget hurtigt, så det skal helst klappe første gang.

Pole Pointer
Hvis du udfører rollen som pole pointer, skal du forblive knyttet til kameramanden via et forlænget kabel, mens kameramanden filmer. Kablet ender i en 2m metalstang med et retningsbestemt RF-montering øverst. Din rolle er at kommunikere med Radio Frequency (RF) ingeniørerne i Outside Broadcast-lastbilen for at hjælpe med at finde det bedste RF-modtagelsessted, der er tæt på din placering på banen.

Er du interesseret så KONTAKT HURTIGST MULIGT