Frederikshavn Challenge

Frederikshavn Challenge – Presented by Ejner Hessel 11.-14. August 2022.

Frederikshavn Challenge
Frederikshavn Challenge by Hessel. Frederikshavn Golfklub 11.-14. august 2022

”Det bliver super godt at få den danske Challenge Tour til Frederikshavn.  Jeg er sikker på, at vi kan byde Challenge Tour spillerne på en krævende og fair test” udtaler Flemming Astrup – promoter for  Made in HimmerLand og Frederikshavn Challenge.

Aftalen vækker naturligvis også stor glæde for Frederikshavn golfklubs formand Kim Stubbergaard Reese:

”Det er helt fantastiske nyheder og et kæmpe scoop, ikke bare for golfklubben, men for hele Frederikshavn og Nordjylland. Vi glæder os helt vildt og lover, at alle i klubben vil gøre en kæmpe indsats for at banen står fantastisk, og at turneringen bliver en kæmpe succes.”

Budget på 3 millioner euro

Turneringen vil blive afholdt under navnet `Frederikshavn Challenge – Presented by Hessel og får en præmiesum på 1.875.000 millioner kroner. Hele budgettet for turneringen vil overstige tre millioner kroner. Derfor håber både Kim Stubbergaard Reese og Thomas Nielsen, salgsdirektør for Made in HimmerLand, der står bag turneringen, på at såvel kommune som lokale virksomheder vil støtte velvilligt op om turneringen.

”Turneringen er jo ”lillebror” til Made in HimmerLand, der spilles tre uger efter turneringen i Frederikshavn, og derfor en vigtigt brik i vores samlede markedsføring af golf i Danmark og Nordjylland. Med et budget på tre millioner, er det naturligvis afgørende at kommune som lokale virksomheder vil tage pænt imod os, når vi banker på døren.” Siger Thomas Nielsen med et glimt i øjet.

Der er fri entré alle dage. Turneringsugen starter med Pro-Am onsdag den. 10. august og selve turneringen spilles fra torsdag til søndag.

Mange danskere til start

156 spilllere fra hele verden deltager, heriblandt de danske Challenge Tour spillere Oliver Hundebøll, Nicolai Christensen, Benjamin Poke, Lasse Jensen, Peter Launer Bæk, Martin Simonsen, Nicolai Tinning og Jeppe Kristian Andersen.

De får selskab af flere danskere fra ECCO Tour. Sebastian Friedrichsen, Hamish Brown, John Axelsen, Mathias Gladbjerg og Christian Jacobsen er indtil videre også sikret deltagelse,

Du kan læse mere om turneringen på DP World Tours website