Pro-Am starttider er klar – Kronprins Frederik kl. 09:10

Pro-Am starttider er klar – Kronprins Frederik kl. 09:10
Årets Pro-Am hold med Kronprins Frederik bliver en tro kopi af holdet fra 2015 bestående af Kronprins Frederik, Thomas Bjørn, Tom Kristensen og Jacob Brunsborg

Starttiderne til onsdagens Pro-Am ved Made in HimmerLand 2022 er klar. Kronprins Frederik slår ud kl. 09:10 på hul 1, og her finder du link til alle starttiderne.

 

Kronpris Frederik klar til Made in HimmerLand Pro-Am
Hans Kongelige Højhed, Kronprins Frederik deltager ved årets Made in HimmerLand Pro-Am onsdag den 31. august. Her bliver han holdkammerat med Tom Kristensen, Jacob Brunsborg og Thomas Bjørn.

Det er i alt fjerde gang, H.K.H. Kronprins Frederik spiller med i Pro-Am’en forud for Made in HimmerLand, og det glæder Made in HimmerLand Promoter, Flemming Astrup, at Kronprinsen igen er at finde på startlisten til onsdagens Pro-Am.

– Jeg glemmer aldrig synet fra 2014, hvor Kronprins Frederik slog ud på første hul. Der var flere tilskuere til den Pro-Am, ja vel næsten på det hul, end der er til de fleste Europa Tour finalerunder, siger en glad Flemming Astrup.

– Vi er naturligvis meget stolte over at have Kronprinsen med igen. Det giver helt klart en ekstra dimension til især pro-am’en onsdag, men faktisk også til resten af dagene. Vi håber, at folk igen vil komme og støtte Kronprinsen om onsdagen, slutter Flemming Astrup.


For yderligere info kontakt:

Flemming Astrup, Promoter
fa@golfpromote.dk
+45 4090 1960