Marcus Helligkilde og Søren Kjeldsen tæt på førerbold

Marcus Helligkilde og Søren Kjeldsen tæt på førerbold

Marcus Helligkilde og Søren Kjeldsen fortsatte fredag det gode spil, og inden weekendens to finalerunder ved Made in HimmerLand deler de fjerdepladsen i 12 under par. Rasmus Højgaard og Jeff Winther har også stadig sejren inden for rækkevidde i samlet ni under par.

Det har vel aldrig set bedre ud med danske briller, inden finalerunderne ved Made in HimmerLand, så der er lagt op til en fantastisk golffest i weekenden. Helt i front ligger dog stadig engelske Ross McGowan i samlet -15.

Søren Kjeldsen (-12) sprudlede fredag og den rutinerede nordjyde har muligheden for at veksle sin andenplads fra 2015 til en sejr. Kjeldsen er blot tre slag fra førstepladsen, og med et talstærkt dansk publikum i ryggen, kan det sagtens hentes.

Søren Kjeldsen: “Det er meget specielt at spille her”
– Det har været fantastisk. Jeg kender så mange mennesker her, og de har båret mig rundt ude på banen. Jeg er glad for, at jeg kan levere nogle birdies og spille noget god golf foran dem, siger Kjeldsen.

– Det er meget specielt at have sejren inden for rækkevidde her. Man vil altid gerne spille godt, men at gøre det her, er ekstra specielt, slutter nordjyden.

Helligkilde er træt og glad
Marcus Helligkilde ligger side om side med Kjeldsen i samlet 12 under par, og selvom Helligkilde fredag var bogeyfri, så er der plads til forbedringer.

– Det var ikke super godt i dag, men jeg holdt godt sammen på det. Jeg har været syg i perioden op til, og jeg godt mærke, at energien kan blive en faktor, sagde Helligkilde, der håber, en god nats søvn kan lade batterierne op.

– Nu kan jeg jo sove lidt længe i morgen, og så håber jeg, at energiniveauet stiger lidt. Det bliver et par forrygende dage, og jeg glæder mig helt vildt. Made in HimmerLand og de danske fans er simpelthen de bedste, slutter Helligkilde.

Starttider lørdag – Dansk double kl. 12:15
Søren Kjeldsen slår lørdag ud kl. 13:15 sammen med Tom Lewis, mens Marcus Helligkilde er sidste dansker i aktion, når han kl. 13:25 indleder sin runde i selskab med Francesco Laporta fra Italien.

Kl. 12:15 slår Rasmus Højgaard og Jeff Winther ud sammen i den bold, der måske tiltrækker sig mest opmærksomhed af alle.

Første dansker på banen lørdag bliver Oliver Hundebøll, der starter kl. 08:10 sammen med Benjamin Hebert fra Frankrig.

De otte danskere, der klarede sig videre til weekendens finalerunder, er:

  • Nr. 4 Marcus Helligkilde, -12
  • Nr. 4 Søren Kjeldsen, -12
  • Nr. 17 Jeff Winther, -9
  • Nr. 17 Rasmus Højgaard, -9
  • Nr. 41 Lucas Bjerregaard, -6
  • Nr. 41 Christian Jacobsen, -6
  • Nr. 49 Thorbjørn Olesen, -5
  • Nr. 61 Oliver Hundebøll, -4

Du kan se stillingen ved Made in HimmerLand her

Der er fortsat billetter til weekenden. Dem kan du finde her.