Oliver Wilson vinder Made in HimmerLand 2022

Oliver Wilson vinder Made in HimmerLand 2022

Oliver Wilson vandt søndag Made in HimmerLand 2022 efter en forrygende slutspurt, hvor han overhalede skotske Ewan Ferguson, mens Marcus Helligkilde blev bedste dansker.

Sejren er den rutinerede englænders blot anden sejr på Europas fineste golftour, og den betød meget for Wilson.

– Sejren betyder alt. Det har været en hård kamp de seneste år, og jeg har været gennem nogle mørke perioder. At vinde her ændrer rigtigt meget for mig, fortalte en tårevæddet Wilson efter runden da presse og tilskuere var væk.

– Jeg spillede godt i dag, og jeg skylder min caddie en stor tak. Han gjorde et formidabelt stykke arbejde, tog gode beslutninger og fik mig over målstregen. Der er mange følelser lige nu, og jeg er så glad for, at jeg nu igen har styr på mine spillerettigheder, sagde den tidligere Ryder Cup spiller, der inden denne uge lå langt tilbage på ranglisten.

Et slag dårligere end Oliver Wilson sluttede Ewan Ferguson, mens norske Kristian Krogh Johannessen lidt sensationelt snuppede tredjepladsen.

Marcus Helligkilde sluttede som nummer otte, og havde dagen igennem mange hundrede tilskuere med på lægterne.

– Sikke en dag. Det har været så fedt. Jeg elsker at spille foran alle de her fans, fortalte Helligkilde, mens han i Mixed Zone efter runden tålmodigt skrev autografer til alle de fans, der ønskede det.

I 2023 afvikles Made in HimmerLand fra 7. – 10. september, og vi glæder os allerede.