VIP Truck 10th

Made in HimmerLand er 6.-9. juli tilbage for fuld musik, og vi håber, du vil være med til at gøre den endnu mere festlig!

Vi er meget glade for vort gode samarbejde, og derfor har vi fornøjelsen af at invitere dig og en ledsager til vor ”VIP TRUCK ” ved 10. teested. Her vil vi sørge for, at du kan nyde Made in HimmerLand på allerbedste vis.

Vi disker op med lækkerier og drikkevarer i løbet af dagen og efter runderne torsdag, fredag og lørdag har du mulighed for at opleve koncerterne med Lune Carlsen, Smokie, Electric Light Orchestra by Phil Bates m.fl. Så du kan nyde alt hvad Made in HimmerLand har at byde på.

Praktiske oplysninger:

Praktisk foregår det således, at du kan vælge 1 eller 2 billetter til enten torsdag d. 6. juli, fredag 7. juli, lørdag 8. juli, eller søndag 9. juli.  (Først til mølle)

Din Invitation giver adgang til vores VIP TRUCK ved 10. tee sted, og naturligvis resten af Made In HimmerLands tilskuerområder. Du se mere udførlig information når du tilmelder dig og vælger hvilken dag du vil besøge os.

For tilmelding udfyld venligst formularen herunder. Har du spørgsmål, så send en mail til Lene Aagaard på la@golfpromote.dk


Bestilling af VIP TRUCK billetter

Vælg venligst hvilken person du er inviteret af.
Hvis du ønsker at medbringe en ledsager/gæst. Så vælg venligst 2 billetter og skriv din ledsagers/gæsts navn i det nederste felt.
Hvis du ønsker at medbringe en ledsager/gæst. Så vælg venligst 2 billetter og skriv din ledsagers/gæsts navn her.